Våra djur och vår fritid

Det är något speciellt med att ha husdjur. Oavsett vilket djur det är så är det något som fattas en när man inte längre har något husdjur vid sin sida. Tyvärr så finns de inte med så länge som man önskar, men så är det och inte så mycket att göra åt. Man får skaffa sig nya husdjur.

Hunden, människans bästa vän

Vår vän hunden är en trogen följeslagare. Den följer med på det mesta och vi tycker att man ska ta med hunden på så mycket som det bara går. Självklart så ska den tränas så att den kan vara hemma ensam i ett par timmar. Framförallt då det inte alltid går att ta med sig hund överallt. Det är också en fördel med hund att man tar sig ut i alla olika typer av väder. Man får sin dagliga motion genom de promenader som man gör.

Vår fritid

Att kunna få vara ledig är oerhört skönt och det är nog de flesta överens om. Även om det är viktigt för oss att ha ett arbete och tjäna ihop brödfödan. På fritiden så är det viktigt att man gör det man känner för. Alla har vi olika fritidsaktiviteter som vi tar oss an. Har man hund så kan denna ta upp mycket av ens fritid. Speciellt om man kanske åker på agilitytävlingar med sin hund. Det tar mycket tid att träna och att få hunden som man vill att den ska vara.