Att äga och sköta en gård med stall

Att äga och sköta en gård med stall kräver mycket arbete och det innebär jobb i princip dygnet runt. Om du vill ha hjälp med en del av skötseln kan du välja att hyra ut stallplatser till andra hästägare. Då kan ni hjälpas åt med utfodring, in- och utsläpp samt andra saker som behövs göras i stallet. Om det är många boxar som hyrs ut kan du behöva tillstånd.

Köp all utrustning online

På nätet kan du hitta utrustning både till dig själv, hästen och stallet. I webbutiken Fåglasång finns allting du kan tänkas behöva för ditt stall. När du äger ett stall behöver du mycket grejer så som skottkärra, grep och liknande för att kunna mocka hästboxarna. Elstängsel är också viktigt för att hålla kvar hästarna i hagen, samt att du behöver foderhinkar och vattenbehållare till hästens mat och vatten.

Att sköta ett stall är roligt

Att sköta ett stall må innebära mycket jobb men det är självklart även roligt. Hästar är underbara djur och det är ett stort nöje att ta hand om dem. Det är något speciellt med att gå ut och ge hästarna mat tidigt på morgonen, att rykta dem när de är smutsiga och självklart att rida också. När du har ett eget stall har du hästarna vid husknuten, bättre kan det inte bli.