Det bästa för din fyrbente vän, hunden

Hunden har varit människans bästa vän i flera tusen år och fortsätter att gå vid våran sida än idag. Hundar får oss att må bättre och ökar våran livskvalitet då de ger oss mer glädje, motion, kärlek och frisk luft. Eftersom hundar ger oss så mycket så förtjänar de även de bästa från oss.

Hundens hälsa

Precis som människor så behöver hundar få i sig en balanserad kost. Nu för tiden finns det många bra alternativ som exempelvis innehåller prebiotika och är fria från spannmålsprodukter. Många vill kunna erbjuda sina barn sockerfria godisalternativ och varför ska vi inte då ge nyttigt godis till våra fyrbenta vänner? Förutom nyttig mat så kan hundar behöva olika kosttillskott för exempelvis sina tänder, mot ångest eller för att höja immunförsvaret. Läs mer här för att hitta det just din hund behöver.

Miljövänligt

Det bästa för din hund borde också vara det bästa för vår natur. En miljöbov är bajspåsar som är tillverkade av plast. Använder du flera påsar dagligen så blir det många under din hunds livstid. Det är bättre att välja bajspåsar som är ecofriendly och 100 procent nedbrytbara. På så sätt tar du hand om din bästa vän och vår natur samtidigt.