Skapa en gårdsbutik

Om ni har den möjligheten att kunna odla och få fram råvaror från er trädgård så kanske det skulle gå att skapa en gårdsbutik där ni kan sälja ert hemmaodlade grönsaker. Självklart så ska det vara en odling i den skalan att det finns så pass mycket så ni kan sälja av det som ni själva inte kommer att kunna använda er av.

Kanske det är så att ni har en del höns på gården som även de kan hjälpa till att producera ägg som ni kan sälja i er gårdsbutik. I butiken så kan ni även sälja hantverk och annat som ni skapar eller köper in från annat håll. Det kanske finns gårdar i närheten som också skulle vilja sälja deras produkter i er butik. Det kan finnas stora möjligheter att få en business på detta. Se till att marknadsföra er på rätt sätt så kan detta bli en lönande affär.

Se till att skaffa den utrustning som krävs för att kunna väga och ta betalt på ett vettigt sätt.  Idag så kan man använda sig av Swish som betalningsmetod även om man driver ett företag. Med hjälp av iZettle så kan man även använda sig kortbetalning i den gårdsbutik som ni planerar att starta. Betalning är inte något större problem i dag utan det gäller att få fram varor som kan säljas och få kunder att hitta till er gårdsbutik.